Om oss

Vi er et moderne advokatfirma som utfordrer måten mange juridiske tjenester blir levert på i dag. Flere av våre advokater har mer enn 17 års erfaring fra sine fagfelt, og vi har alle en felles visjon om at god juridisk bistand kan leveres på forutsigbare vilkår for kunden.

Hos oss vil du oppleve engasjerte, tilgjengelige og faglig dyktige advokater som setter din sak i fokus. Vi er et firma i vekst og arbeider kontinuerlig med å utvikle våre tjenester og produkter slik at du som kunde skal få best mulig bistand.

Bli kjent med advokatene 

Les mer om vilkår og priser

Arve- og familierett – dette kan vi hjelpe deg med 

Vi er her for deg

Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Hvis du har behov for å snakke med en advokat utenfor kontorets åpningstider, spørsmål knyttet til en sak du har hos oss eller ønsker å gi uttrykk for ris eller ros, er advokat og daglig leder Christina Steimler tilgjengelig for deg på e-post cs@indem.no eller telefon 971 68 048.

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis og uforpliktende samtale om din sak. Du kan nå oss ved å ringe 22 00 88 88, sende en e-post til post@indem.no eller ved å fylle ut skjemaet under.